Vijftiende editie Telesur telefoongids.

telefoonboe_13_1415-04-2013

“Een in het oog springende ontwerp en een mooi product.” Zo typeert de waarnemend directeur van Telesur, Edmund Neus, de nieuwe Telesur telefoongids. Op donderdag 21 maart 2013 werd op  het hoofdkantoor van Telesur door directeur Lucien Naarden van Naarden Advice And  Management (N.A.A.M.) Consultancy de vijftiende editie van de telefoongids overhandigd aan de waarnemend directeur.

Evenals voorgaande jaren is de gids dit jaar ook in twee formaten uitgegeven; het A4-formaat voor de meer traditionele gebruiker en het zogenaamde “in the car” A5-formaat, dat een groot succes blijkt te zijn. Lucien Naarden zegt dat deze lustrumeditie van de gids, een bevestiging is van de goede relatie met Telesur, die dateert van 1997. Hij is blij dat er veel betekenissen zitten in het ontwerp van de omslag waarin onder andere de visie en veelzijdigheid van Telesur worden uitgebeeld.

Er is gebruik gemaakt van kindertekeningen, want kinderen staan symbool voor de toekomst. Een gestileerde vorm van de digitale cursor en de powerknop in de vorm van de Surinaamse munt symboliseren betaalbaarheid, betrouwbaarheid, de dienstverlening van Telesur en de verbinding met de wereld. Ook de aspecten duurzaamheid en zorg voor het milieu op basis van een doordachte bedrijfsvoering komen aan de orde met de illustratie van de boom. Verder wordt de innovatieve know-how van Telesur uitgebeeld met wolken. Die staan voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud Computing, een virtueel netwerk waarop computers zijn aangesloten.

De Telesur telefoongids wordt vanaf eind mei verstrekt aan de klant.

 

 
     BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form