Klantenservice: Mobiel Internet

Hoe activeer ik een Hybrid Data-Only Pakket?

Bij uw Postpaid Hybrid Data-Only abonnement krijgt u een vaste hoeveelheid aan DATA per maand. Is dit opgebruikt dan kunt u ervoor kiezen om een van de volgende Hybrid Data-Only pakketten te activeren:

Duur

Volume

Tarief

Activeringscode

APN

7 dagen

5 GB

SRD 67,00

data 100

data.teleg.sr

14 dagen

10 GB

SRD 118,00

data 250

data.teleg.sr

Voor het activeren van een van deze pakketten, volg de onderstaande richtlijnen:

• Stap 1: Opwaarderen via e-Top up:
    Opwaarderen van e-Top up beltegoed op het 85GB hybrid data-only nummer waarop het datapakket geactiveerd moet worden.

• Stap 2: Activeren van het datapakket via de “Huawei Hilink” app
    Heeft u de Huawei Hilink App nog niet, download het op uw mobiel via de onderstaande links:

Google Store

Apple Store

• Schakel uw Huawei modem aan
    • Als de modem aan is (lampje groen) maak dan verbinding via uw mobiel met de WiFi hotspot
    • Open de Huawei Hilink app
    • Is de app geopend, dan selecteert u “3G/4G wireless routers”
    • Vervolgens verschijnt het “welcome” venster
    • Bij het “welcome” venster, klikt u op “Setup” (hierin kunnen de WiFi gegevens eventueel aangepast worden)
    • In de “Tools” tab kan het gewenste datapakket (5GB of 10GB) worden geactiveerd door op “SMS” te drukken en uw bericht naar 4040 te sturen via de “Hilink” App.

SMS data 250 naar 4000 voor het activeren van een 10 GB Hybrid Data-Only Pakket of
      SMS data 100 naar 4000 voor het activeren van een 5 GB Hybrid Data-Only Pakket

• U hoeft uw simkaart dus NIET uit de modem te halen (sms’en kan gewoon via de “Hilink” app).

Hieronder de voordelen van het gebruiken van de “Hilink” app op een rijtje:

• U kunt zelf uw gebruiksdata monitoren (download speed/upload speed/data counter)
  • De WiFi SSID (de naam van de WiFi) en het password kunt u zelf aanpassen
  • Uw prepaid data pakket activeren gaat gewoon via SMS zonder uw SIM kaart uit de modem te halen.
  • De “Hilink” app werkt met ALLE Huawei routers op de Surinaamse markt dus de Huawei MiFi modem kan ook op de zelfde manier worden geconfigureerd.
  • Opwaarderen kunt u heel makkelijk doen via E-Top Up (tip: het mobiel nummer van uw modem opslaan in uw mobiel)

Bekijk ook

BTW Certificaat

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form