Klantenservice: Draadloos Breedband

Hoe maak ik een Internet verbinding via een Portable Wireless breedband apparaat?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de installatie brochure over Portable Wireless breedband Internet die u hieronder kunt downloaden:

- Portable Wireless Breedband installatiebrochure in .pdf formaat voor model MV110 (578kb)

- Portable Wireless Breedband installatiebrochure in .pdf formaat voor model ADU-510A (854kb)

- Installatie drivers in .zip formaat voor model ADU-510A Windows 7 (2mb)

Bekijk ook

Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice