telenamic_tekst

Klantenservice: Breedband Internet

Mijn Internet is onstabiel, wat kan ik doen?

Check als u kiestoon heeft.

• Geen kiestoon of een gekraak aan de lijn, geef dit door aan 152.

Heeft u wel kiestoon. Ga na als de verbinding via kabel of wifi uitvalt.

Doe een modem restart. Haal uw modem van stroom en plaats deze na 10 seconden weer in het stopcontact. In 5 minuten tijd moeten de lampjes weer aan staan en groen branden.

• Uitvallen via een kabel : Controleer als uw netwerk kabel goed is aangesloten aan de modem en uw computer/laptop. Heeft u een nieuwe netwerkkabel, dan kunt u ook met een nieuwe kabel de verbinding uittesten.
  • Uitvallen via Wifi : Controleer als er geen andere apparaten in de buurt zijn, die mogelijk de wifi signaal kunnen verstoren zoals bijvoorbeeld een microwave, stereoset, cordless toestel etc.

Check hierna als uw verbinding hersteld is.

Ervaart u nog steeds een onstabiele internet verbinding, geef de melding dan door aan 152.

Bekijk ook

BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form