BEKENDMAKING OPENBARE AANBESTEDING : PROV/004/19

24-09-2019

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, nodigt leveranciers uit deel te nemen aan een openbare aanbesteding welke zal plaatsvinden voor:

“Levering en installatie van airconditioningsfaciliteiten”

 

Bestek: Ref.nr: PROV/004/19

 

Bestek en voorwaarden

Voor het verkrijgen van het bestek en voorwaarden, kunnen belangstellenden zich van donderdag 26 september t/m dinsdag 1 oktober 2019 aanmelden via de hierna volgende Link;

https://aanbestedingen.telesur.sr

Op de website zal er vervolgens voor de optie (button) ‘Airconditioningsfaciliteiten’ gekozen moeten worden. Voor het inloggen is er een Google account vereist. Bij de aanmelding dient er een aanmeldingsformulier te worden ingevuld. Na screening van de aanmeldingen zullen, bij een positieve beoordeling, het bestek en de voorwaarden gemaild worden naar de daarvoor in aanmerking komende belangstellende(n).

 

Inschrijving op de aanbesteding

De offerte zal zowel in hardcopy als softcopy opgestuurd moeten worden. De hardcopy en softcopy (met behulp van een USB jump drive) zullen in een gesloten enveloppe, gericht aan de Commissie Aanbesteding, moeten worden ingediend op het kantoor van Telesur aan de Tweede Rijweg no. 34 op de afdeling Provisioning. Dit kan op donderdag 14 november 2019 van 07:30 am tot en met 12:00 pm). Op dezelfde dag, donderdag 14 november 2019, zullen de ontvangen  aanbiedingen om 12:05 pm ter stond worden geopend.

 

Contactpersoon;

Voor nadere informatie met betrekking tot deze aanbesteding kan er contact worden gemaakt met de Commissie Aanbesteding van Telesur via het emailadres; commissie.aanbesteding@telesur.sr.

 
Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!