BEKENDMAKING OPENBARE AANBESTEDING : PROV/001/19

13-02-2019

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, nodigt leveranciers uit deel te nemen aan een openbare aanbesteding welke zal plaatsvinden voor:
“Aanschaf van ICT-End User Devices (Desktops, Laptops, Monitoren e.d.)”
Bestek: Ref.nr: PROV/001/19

Bestek en voorwaarden

Voor het verkrijgen van het bestek en voorwaarden, kunnen belangstellenden zich van dinsdag 12 februari t/m maandag 18 februari a.s. (in plaats van vrijdag 15 februari a.s.) aanmelden via de hierna volgende Link;

https://aanbestedingen.telesur.sr

Hiervoor is het inloggen met een Google account vereist. Bij aanmelding dient er een aanmeldingsformulier te worden ingevuld. Na screening van de aanmeldingen zullen, bij een positieve beoordeling, het bestek en de voorwaarden gemaild worden naar daarvoor in aanmerking komende belangstellende(n).

Inschrijving op de aanbesteding

De offerte zal zowel in hardcopy als softcopy opgestuurd moeten worden. De hardcopy en softcopy (met behulp van een USB jump drive) zullen in een gesloten enveloppe, gericht aan de Commissie Aanbesteding, moeten worden ingediend op het kantoor van Telesur aan de Tweede Rijweg no. 44 op de afdeling Provisioning. Dit kan van donderdag  7 maart (08:00am - 02:00pm) tot en met  vrijdag 8 maart 2019 (08:00am - 12.00pm). Op vrijdag 8 maart 2019 zullen de ontvangen  aanbiedingen om 12:05pm ter stond,  worden geopend.

Contact persoon;

Voor nadere informatie met betrekking tot deze aanbesteding kan er contact worden gemaakt met de Commissie Aanbesteding van Telesur via het emailadres; commissie.aanbesteding@telesur.sr

 
Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!