Klantenservice: 4G LTE

Hoe weet ik of mijn mobiele telefoon de supersnelle 4G LTE-verbinding van Telesur ondersteund?

Android-telefoons
Ga naar Instellingen -> Mobiele netwerken en tot slot Netwerkmodus/Type. Als uw telefoon de optie heeft om een 4G/ LTE-modus te selecteren, kunt u op uw telefoon genieten van 4G LTE-services.

iPhone-telefoons
iPhone-gebruikers kunnen gaan naar Instellingen -> Netwerkmodus -> Mobiele data opties. Als u de optie "Activeren 4G LTE" in de lijst ziet, betekent dit dat uw telefoon 4G LTE ondersteunt

Windows-telefoons
Gebruikers van Windows-telefoons moeten klikken op Instellingen en vervolgens Cellular + Sim en vervolgens op hoogste verbindingssnelheid. Als u 4G LTE in de lijst ziet verschijnen, is uw telefoon 4G LTE ingeschakeld.

Bekijk ook

Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice