telenamic_tekst

Klantenservice: Hoe werkt het?

BlackBerry Fair Use Policy

U heeft gekozen voor onze Postpaid BlackBerry Service. Op deze dienst is een Fair Use Policy van toepassing. Het is als gebruiker niet toegestaan om op een dusdanige wijze gebruik te maken van deze dienst dat dit andere gebruikers hiervan zou kunnen hinderen of dat het op enige andere wijze het goed functioneren van deze dienst zou kunnen aantasten. 

Op deze dienst  zijn verder de volgende voorwaarden van toepassing:
a. Telesur heeft naar redelijkheid en billijkheid een datalimiet vastgesteld en wel een maximale  verbruiksvolume voor zowel het downloaden, als het uploaden van data van 1GB oftewel 1.000 MB per maand en 

b. Een snelheid ten hoogste of maximaal 1 mbps, afhankelijk van de factoren genoemd onder punt 4.

2. Op het moment dat uw maandelijkse datavolume voor 75% is verbruikt, wordt u hiervan per SMS in kennis gesteld. Bij het bereiken van de maximale verbruiksvolume  van 100% krijgt u een 2e melding om u daarop te attenderen. Wanneer u 25% boven uw maximale verbruiksvolume bereikt hebt, ontvangt u een 3e  tevens laatste sms.

3. Indien u de  maandelijkse maximale datavolume van 1GB overschrijdt,  wordt uw snelheid  beperkt tot 128 kbps. Aan het begin van de volgende maand wordt u de volledige snelheid en maandelijkse datavolume weer toegewezen.

4. De werkelijke snelheid van de 3G service is afhankelijk van enkele factoren zoals het type mobiel toestel, de locatie en  het aantal gelijktijdige gebruikers in het bestrijkingsgebied waar u zich op dat moment bevindt.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk ook

 
Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!