Klantenservice: Mijn Telesur

Ik heb mijn gebruikersnaam en inlognaam ingevoerd, maar ik krijg als antwoord " probeer later weer“. Waarom krijg ik dit antwoord en hoe los ik het op?

Als u tot 3 keer toe een onjuist wachtwoord heeft ingevoerd krijgt u dit antwoord: “Probeer later weer”. U kunt over een half uur weer proberen in te loggen. Bent u uw wachtwoord vergeten ? Gebruik dan de mogelijkheid “Wachtwoord Vergeten ? “ Er wordt een e-mail verstuurd - naar het door u opgegeven e-mail adres - met een link, zodat u een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Bekijk ook

Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice