1920 X 650

Telesur Presenteert: RAYEN PANDAY!

RAYEN PANDAY - IN THE MIX
Rayen Panday komt naar Suriname met een solo-show! 

Rayen Panday weet elke zaal keihard aan het lachen te maken. Hij deelt over zijn ergernissen, zijn frustraties en vertelt over de kleine dingen in het leven die hem opvallen. “Ik hou van de verschillen, maar zie daarin vooral de overeenkomsten. Of het nu gaat om daten met een meisje, of eindeloos wachten op de post die maar niet komt: in the end zijn we allemaal mensen en herkennen we elkaar daar in. Ik hou er van om over die herkenbaarheid te vertellen in mijn shows.”
Vanaf december 2020 tourt hij door Nederland, met zijn vijfde cabaretvoorstelling, getiteld 'Trigger'. Panday is tevens bekend van de 'Netflix Specials Live', zijn gastrollen in ‘Klikbeet’, 'Mag ik u kussen?' en zijn columns op NPO Radio 2.


Eerste solo-show in Suriname

In augustus 2019 is het eindelijk zover: Rayen Panday komt naar Suriname met een solo-show. Hij speelt op 29 augustus 2019 in de Banquet hal van Torarica en  op 30 en 31 augustus 2019 in Theater Thalia te Paramaribo. 

Rayen Panday is een echte verhalenverteller, maar doet in ‘In The Mix’ meer dan dat. Als kind speelde hij altijd al graag piano en in zijn vorige shows was te horen hoe sterk zijn zang is. ‘In The Mix’ laat zijn veelzijdigheid zien en horen: “Ik ben echt een liefhebber van muziek in de breedste zin van het woord. Van Surinaams tot Oud-Hollands en van Bollywood tot oldskool Amerikaanse soul. Wat de rode draad is? Ik weet het niet. Het feit dat ik het allemaal meeneem in ‘In The Mix’, dát is de rode draad haha!”

Door de herkenbaarheid van Rayen’s verhalen, zijn persoonlijke touch, verschillende typetjes en zijn muzikaliteit weet Rayen zowel in het Nederlands als in het Engels een zeer breed publiek aan te spreken. Hij speelde eerder in Estland, Denemarken, België, India, Frankrijk, Suriname, Curaçao, Aruba, Indonesië, Brunei, Thailand en de Verenigde Staten.

 

Verkooppunten:  Show van Torarica Show van Thalia
Telesur Heiligenweg   x
Telesur Noord   x
Telesur Zonnebloemstraat   x
Telesur Havenlaan   x
Telesur Latour    
Telesur Lelydorp    
Telesur Tamanredjo    
Telesur Nickerie   x
iTrendzZ x x
Hotel Torarica    

 

Datum Tijd Show Show Locatie Toegang
29 augustus 2019 20:00-22:00 In The Mix Banquet hal van Hotel Torarica SRD 175
30, 31 augustus 2019 20:00-22:00 In The Mix Theater Thalia SRD 125

 *Hotel Torarica (let wel: alleen kaarten verkrijgbaar voor de show van 29 augustus 2019)

KAARTVERKOOP:

Start: 25 juli 2019    Eind: 28 aug 2019    -Daarna bij de poort

Volg Rayen op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwtjes!

https://www.instagram.com/rayenpanday 

https://www.facebook.com/rayenpandayPrijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!