caribeNTM_registration_webite_1920x650_v2
  • Actie
  • Caribbean Next Top Model

Caribbean Next Top Model

‘Caribbean Next Top Model’ komt naar Suriname. Het programma waar dames van het Caraibisch gebied kans maken model te worden. Surinaamse dames tussen de 18 en 25 jaar maken kans deel uit te maken van CaribeNTM door auditie te doen in hun eigen land. De organisatie heeft met Telesur een overeenkomst gesloten om dit gebeuren samen te doen.

Telesur wil hiermee graag bijdragen aan de maatschappelijke ontwikkeling van specifieke groepen in de samenleving. Met deze groepen willen wij de relatie verstevigen en of opbouwen. We zijn al gestart met het uitdragen van deze visie door de focus te leggen op sport. Hierdoor worden veel meer mannen aangesproken. Voor Telesur is het belangrijk dat ook de vrouwen benaderd worden met typische evenementen die hun aanspreken. Wij zijn van mening dat deze groep veel meer kan dan ze zelf bewust van zijn. Telesur kwam in contact met de organisatie van CaribeNTM en was met het voorstel naar Suriname te komen meteen verkocht. Dit is voor ons de manier om als Surinaams bedrijf vrouwen in Suriname de gelegenheid te bieden om hun kunnen te tonen, niet alleen maar uiterlijke schoonheid maar ook durf om uit hun comfort zone te stappen. Wij bieden ze een platform om zich te profileren nationaal en internationaal en dat zal bijdragen tot hun persoonlijk succes. Met de deelname van de Surinaamse vrouw aan dit internationaal event, wordt een stuk van onze Surinaamse cultuur uitgedragen en dat ondersteunen wij als Typisch Surinaams bedrijf.

VOORWAARDEN:
Leeftijd: 18 – 25 jaar
Lengte: minimaal 1.73 M
Hakken minimaal: 8 CM
Zonder make up
Natuurlijk haar
Geen corrigerend ondergoed
Geldig paspoort (minimaal 1 jaar geldig)
Vloeiend de Engelse taal beheersen
Plus size models zijn toegestaan
Surinaamse nationaliteit of Surinaams ingezetene (met geldige verblijfsvergunning)
Geboren vrouw
Dresscode: Zwarte tanktop & zwarte korte broek

Online registratie: 03 mei t/m 12 mei 2017 (De link voor registratie wordt op een later tijdstip bekendgemaakt)
Casting Call: 13 mei 2017
Locatie: Courtyard Paramaribo

 

 Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Je ontvangt binnen een aantal werkdagen antwoord.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!