Contact
Telefoon: 0900 - 2021 914
   
Home - Algemene Informatie

Telesur “Onbeperkt Bellen”

Met het nieuwe product van Telesur “Onbeperkt Bellen” kunt u tegen een voordelig tarief pre paid bellen naar Suriname. Voor een vast bedrag per maand kunt u vanuit Nederland onbeperkt bellen naar het vaste net in Suriname. In dit bedrag is tevens inbegrepen 100 minuten voor het bellen naar Tele-G nummers van Telesur en ook naar telesur Mobiel Nederland nummers.De gesprekken gaan over het internet d.m.v.  de Voice over IP technologie. Hiermee kan u gesprekken voeren met een hoge kwaliteit en onbeperkt in contact blijven met uw familie, vrienden en kennissen.

Uw voordelen met Telesur “Onbeperkt bellen:”
  • Onbeperkt bellen naar het Surinaamse vaste net, tegen een vast tarief per maand.
  • Optioneel 500 minuten in Nederland naar het vaste net.
  • Gesprekken van hoge kwaliteit.
  • Met uw Surinaams telefoonnummer bent u tegen een lokaal tarief bereikbaar vanuit Suriname.
  • Niet gehouden zijn aan een abonnement.
  • Al uw persoonlijke instellingen blijven beschikbaar ongeacht waar u zich bevindt.
  • Mobiliteit, of u nu belt via een desktop, laptop of box, binnen en/of buiten Nederland bent, waar u de beschikking heeft over een breedband verbinding bent u bereikbaar en kan u bellen. Dus altijd bereikbaar.
  • U kunt een overzicht zien van al uw uitgaande en inkomende gesprekken op uw selfcare omgeving.
  • U logt in met uw Account ID en uw wachtwoord. Let op! Bij dit pakket krijgt u een Surinaams nummer beginnend met +597 56xxxx. Vrienden en familie kunnen u tegen het geldende lokaal tarief in Suriname voor vast en/of mobiel bereiken.
Try and Buy
Na uw aanmelding betaalt u normaal gesproken 24,95 euro aansluitkosten en het vaste maandtarief voor de eerste maand. Vanwege de tijdelijke Try and Buy optie hoeft u de aansluitkosten niet te betalen.

Technische problemen
Het is niet bij een ieder mogelijk de dienst werkend te krijgen. Het kan soms dat de ADSL provider niet meewerkt of dat instellingen/programma’s op de PC’s het niet mogelijkmaken de dienst te gebruiken.
Telesur zal haar uiterste best doen de dienst werkend te krijgen, maar is niet verantwoordelijk voor de breedbandverbinding en PC. Indien men er zich op beroept dat men geen gebruik heeft kunnen maken van de dienst dan zal alleen restitutie van de laatste maand plaatsvinden.

Facturatie
Bij Telesur onbeperkt bellen betaalt u altijd vooruit. De eerste betaling van 24,95 euro betreft het maandtarief van de eerste maand. De aansluitkosten van 24,95 euro hoeft u niet te voldoen.
De dag van aanmelding is de facturatiedatum.  Voorbeeld: U heeft u zich  op de 16de van de maand aangemeld. Ruim voor de 16de wordt er een factuur naar uw email adres gestuurd waarna u verschillende opties heeft om te betalen. Indien de betaling op tijd wordt ontvangen dan kunt u na de vervaldatum gewoon doorbellen tot de 16de  van de daarop volgende maand. Wordt echter om wat voor reden de betaling niet geaccepteerd dan wordt uw account na de vervaldatum afgesloten. U wordt daarvan dus niet van te voren op de hoogte gesteld.
Indien dit gebeurt dient u contact op te nemen met de Klantenservice. Ook kunt u uw factuur opnieuw inzien en betaalbaar stellen via de selfcare omgeving. Het is af te raden de abonnementskosten direct te storten op de Telesur rekening omdat dit niet automatisch leidt tot openstelling van het account. Een betaling moet een juist kenmerk hebben om direct bij de bijbehorende account te worden geregistreerd.

Beeindiging  “Onbeperkt Bellen”
U kan deze dienst op elk gewenst moment opzeggen. U dient daarvoor contact op te nemen met Klantenservice: Tel. 0900 - 2021 914 die 7 maal 24u voor u van dienst staat of u kunt emailen naar info@telesur.nl. De dienstverlening kan per direct worden stopgezet. Indien de factuur voor de daarop volgende maand reeds is verstuurd naar de bank dan wordt dit bedrag aan u teruggestort.

Klik hier om u aan te melden.
Aanmelden

Meld u aan


Downloaden

Algemene voorwaarden

Softphone


Helpdesk

Selfcare

Telefoonboek


Onbeperkt bellen

Algemene informatie


SIP server

SIP Server


Tarieven

BeltarievenTELESUR MOBIEL NEDERLAND: VOORDELIG, BETROUWBAAR, DIRECT CONTACT EN VOORAL MAKKELIJK